MENUKAART KOEBAR
Frisdrank:
-
Water plat “Eaumega - Brouwerij Omer Vander Ghinste”: 2
-
Water bruis “Eaumega - Brouwerij Omer Vander Ghinste”: 2
-
Cola “Ritchie”: 2,8
-
Limo pompelmoes – ananas “Ritchie”: 2,8
-
Limo citroen – framboos “Ritchie”: 2,8
Fruitsap:
-
Vers geperst appelsap “Hof ’t Klokhuis”: 2,5
-
Vers geperst appel-rode bietensap “Hof ’t Klokhuis”: 2,8
Healthy by “Ferm Kombucha”:
-
Gefermenteerde sprankelende thee gember – citroen: 3,5
-
Gefermenteerde sprankelende thee munt – lavendel: 3,5
Apéro:
-
Christine’s Picon au vin blanc “Huisgemaakt”: 6,5
-top secret :)-
-
Gin “Soutterain” tonic: 8,5
-
Alcoholvrije Gin “Nona” tonic: 6,5
Cocktails:
-
Pompoen Mojito "Dorst x Fréderic Bostyn": 7,5
-witte rum - limoensap - rietsuiker - spuitwater - munt- pompoenpuree
-
Moscow Mulle "Dorst": 7,5
-vodka - gember - limoensap - rietsuiker - angostura-
Mocktails by “The Mocktail Club”:
-
Basilicum – vlierbloesem: 5,5
-
Chili – limoen: 5,5
Bieren:
-
Bockor uit het flesje “Brouwerij Omer Vander Ghinste” 5.2%: 2
-fris & hoppig pilsbier-
-
Julia The Birth “Julia Belgium” 5.7%: 3,5
-fris, gebalanceerd, blond aperitiefbier van hoge gisting, hergist op de fles-
-
Vie “Brouwerij Ruimtegist” 6.5%: 3,5
-hazy, blond vegan bier van hoge gisting, hergist op de fles met champagnegist-
-
Claudette “The Nordic Pantry” 4.5%: 3,5
-blond aperitiefbier met een gerookte toets door de toevoeging van Saltverk Birch Smoked Salt-
-
Jongleur session IPA “De Circus Brouwerij” 4%: 3,5
-blond aperitiefbier met citrustoetsen van limoen, lychee en grapefruit-
Wijn & Bubbels:
Wit:
-
Souvignier Gris “Klein Rijselhoek”:
-volle ronde droge natuurwijn die van een korte schilgisting heeft genoten-
Glas: 5
Fles: 23
Rood:
-
Regent “Klein Rijselhoek”:
-pittige en fruitige natuurwijn met een kersentoets-
Glas: 5
Fles: 23
Rosé:
-
Cabernet Cortis “Klein Rijselhoek”:
-full bodied en toch elegante droge natuurwijn, met hints van braambessen en een lichte sprankeling-
Glas: 5
Fles: 23
Mousserend:
-
Wiscoutre “Entre-deux-monts”:
-frisse en aromatische mousserende wijn, gemaakt volgens de traditionele methode-
Glas: 6,5
Fles: 30
Koffie & digestief:
-
Koffie uit de koffiezet: 2
-
Koffie uit de koffiezet met shotje melk: 2,1
-
Babbelwater Eau devin “Entre-deux-monts”: 4,5
-
Limoncello: 4,5
Ijscrème:
-
Hoeve-ijs in een potje: vanille / aardbei / pistache/ straciatelli / chocolade / praliné: 2,4
-
Hoeve-Ijscoupe in een potje: vanille - chocoladesaus / vanille - aardbeisaus / vanille - caramelsaus & nootjes: 3,8
Bites to share:
-
Apéronoten Cashew met Curry & Rozemarijn of Walnoot met Zeezout & Esdoornsiroop “Huisgemaakt”: 4,9
-
Nacho’s - tomato salsa “Rascal” - zure room : 7,9