MENUKAART KOEBAR

Frisdrank:

  • Water plat “Eaumega - Brouwerij Omer Vander Ghinste”: 2

  • Water bruis “Eaumega - Brouwerij Omer Vander Ghinste”: 2

  • Cola “Ritchie”: 2,8

  • Limo pompelmoes – ananas “Ritchie”: 2,8

  • Limo citroen – framboos “Ritchie”: 2,8

Fruitsap:

  • Vers geperst appelsap “Hof ’t Klokhuis”: 2,5

  • Vers geperst appel-rode bietensap “Hof ’t Klokhuis”: 2,8

Healthy by “Ferm Kombucha”:

  • Gefermenteerde sprankelende thee gember – citroen: 3,5

  • Gefermenteerde sprankelende thee munt – lavendel: 3,5

Apéro:

  • Christine’s Picon au vin blanc “Huisgemaakt”: 6,5

-top secret :)- 

  • Gin “Soutterain” tonic: 8,5

  • Alcoholvrije Gin “Nona” tonic: 6,5

Cocktails:

  • Pompoen Mojito "Dorst x Fréderic Bostyn": 7,5

-witte rum - limoensap - rietsuiker - spuitwater - munt- pompoenpuree

  • Moscow Mulle "Dorst": 7,5

-vodka - gember - limoensap - rietsuiker - angostura-

Mocktails by “The Mocktail Club”:

  • Basilicum – vlierbloesem: 5,5

  • Chili – limoen: 5,5

Bieren:

  • Bockor uit het flesje “Brouwerij Omer Vander Ghinste” 5.2%: 2

-fris & hoppig pilsbier-

  • Julia The Birth “Julia Belgium” 5.7%: 3,5

-fris, gebalanceerd, blond aperitiefbier van hoge gisting, hergist op de fles-

  • Vie “Brouwerij Ruimtegist” 6.5%: 3,5

-hazy, blond vegan bier van hoge gisting, hergist op de fles met champagnegist-

  • Claudette “The Nordic Pantry” 4.5%: 3,5

-blond aperitiefbier met een gerookte toets door de toevoeging van Saltverk Birch Smoked Salt-

 

  • Jongleur session IPA “De Circus Brouwerij” 4%: 3,5

-blond aperitiefbier met citrustoetsen van limoen, lychee en grapefruit-

​​

Wijn & Bubbels:

Wit:

  • Souvignier Gris “Klein Rijselhoek”:

-volle ronde droge natuurwijn die van een korte schilgisting heeft genoten-

          Glas: 5

          Fles: 23

​Rood:

  • Regent “Klein Rijselhoek”:

-pittige en fruitige natuurwijn met een kersentoets-

          Glas: 5

          Fles: 23

Rosé:

  • Cabernet Cortis “Klein Rijselhoek”: 

-full bodied en toch elegante droge natuurwijn, met hints van braambessen en een lichte sprankeling-

          Glas: 5

          Fles: 23

Mousserend:

  • Wiscoutre “Entre-deux-monts”:

-frisse en aromatische mousserende wijn, gemaakt volgens de traditionele methode-

          Glas: 6,5

          Fles: 30

Koffie & digestief:

  • Koffie uit de koffiezet: 2

  • Koffie uit de koffiezet met shotje melk: 2,1

  • Babbelwater Eau devin “Entre-deux-monts”: 4,5

  • Limoncello: 4,5

Ijscrème:

  • Hoeve-ijs in een potje: vanille / aardbei / pistache/ straciatelli / chocolade / praliné: 2,4

  • Hoeve-Ijscoupe in een potje: vanille - chocoladesaus / vanille - aardbeisaus / vanille - caramelsaus & nootjes: 3,8

 

Bites to share:

  • Apéronoten Cashew met Curry & Rozemarijn of Walnoot met Zeezout & Esdoornsiroop “Huisgemaakt”: 4,9

  • Nacho’s - tomato salsa “Rascal” - zure room : 7,9

Seizoenskrat

Drielindenstraat 3, 8554 Sint-Denijs

E: welkom@seizoenskrat.be

T: 0492/521312

© 2020 by seizoenskrat