ONS VERHAAL

Hoi! Wij zijn Cathérine, Stéphanie & Fréderic uit Sint-Denijs, een boerenfamilie in hart en nieren. 

De laatste jaren hebben we met Hoeve de Drie Linden meer en meer de nadruk gelegd op korte keten verkoop via onze hoevewinkel en hoeve automaat. We willen onder de naam Seizoenskrat cadeaukratten gevuld met lokale topproducten gaan aanbieden aan de mensen. We mikken hiervoor zowel op particulieren als op bedrijven & zorginstellingen. 

De nadruk ligt op lokale top kwaliteit & versheid. Seizoenskrat is niet zomaar een cadeaukrat. Nee, we willen een sterk verhaal brengen waarbij we ook het gezicht achter de producten willen tonen. Zo zullen we met de hand geschreven labels met de naam van de producenten aan de naamloze producten hangen en kan je op onze site ook het verhaal van verschillende krathelden lezen. Zo willen we er graag mee voor zorgen dat de consument de landbouw en ambachtelijke productie herontdekt. 

Onze droom

  • De band tussen boer(in)/ambachtelijke producent en consument versterken via onder andere korte keten verkoop. Dit draagt ook bij tot een reductie van het aantal voedselkilometers.

  • De consument in elk seizoen laten genieten van onze dagverse, kwalitatieve Belgisch producten.

Cathérine met kinderen Stéphanie & Fréderic

  • Facebook - grijze cirkel

"Kwaliteit begint bij liefde en ambacht"

  • Facebook - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel

SEIZOENSKRAT & AMBULANCE WENS

Seizoenskrat & Ambulance Wens vzw: Per verkochte cadeaukrat schenken wij 1 euro aan Ambulance Wens, een vzw die ongeneeslijk zieken helpt om hun laatste wens te vervullen.

 

Hun doel: Hen nog een keer laten genieten van de kleine dingen in het leven. Met volle teugen. De geladenheid van het nakende einde eventjes afschudden.

ONZE SEIZOENSKRAT GARANTIE

JE STEUNT EEN GOED DOEL

VERS

(H)EERLIJK

AMBACHTELIJK

LOKAAL

Seizoenskrat

Drielindenstraat 3, 8554 Sint-Denijs

E: welkom@seizoenskrat.be

T: 0492/521312

© 2020 by seizoenskrat