ONS VERHAAL

Hoi! Wij zijn Cathérine, Stéphanie & Fréderic uit Sint-Denijs, een boerenfamilie in hart en nieren. 

De laatste jaren hebben we met Hoeve de Drie Linden meer en meer de nadruk gelegd op korte keten verkoop via onze hoevewinkel en hoeve automaat. We willen onder de naam Seizoenskrat cadeaupaketten gevuld met lokale topproducten gaan aanbieden aan de mensen. We mikken hiervoor zowel op particulieren als op bedrijven & zorginstellingen. 

De nadruk ligt op lokale top kwaliteit & versheid. Seizoenskrat is niet zomaar een cadeaupakket. Nee, we willen een sterk verhaal brengen waarbij we ook het gezicht achter de producten willen tonen. Zo zullen we met de hand geschreven labels met de naam van de producenten aan de naamloze producten hangen en kan je op onze site ook het verhaal van verschillende krathelden lezen. Zo willen we er graag mee voor zorgen dat de consument de landbouw en ambachtelijke productie herontdekt. 

Onze droom

  • De band tussen boer(in)/ambachtelijke producent en consument versterken via onder andere korte keten verkoop. Dit draagt ook bij tot een reductie van het aantal voedselkilometers.

  • De consument in elk seizoen laten genieten van onze dagverse, kwalitatieve Belgisch producten.

Cathérine met kinderen Stéphanie & Fréderic

  • Facebook - grijze cirkel

"Kwaliteit begint bij liefde en ambacht"

  • Facebook - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel

ONZE SEIZOENSKRAT GARANTIE

KWALITATIEF

VERS

(H)EERLIJK

AMBACHTELIJK

LOKAAL

Seizoenskrat

Drielindenstraat 3, 8554 Sint-Denijs

E: welkom@seizoenskrat.be

T: 0492/521312

© 2020 by seizoenskrat