top of page

ONS VERHAAL

Cathérine met kinderen Stéphanie & Fréderic

Hoi! Wij zijn Cathérine, Stéphanie & Fréderic uit Sint-Denijs, een boerenfamilie in hart en nieren. 

De laatste jaren hebben we met Hoeve de Drie Linden meer en meer de nadruk gelegd op korte keten verkoop via onze hoevewinkel en hoeve automatenshop. We willen onder de naam Seizoenskrat, cadeaukratten gevuld met lokale producten gaan aanbieden aan de mensen. We mikken hiervoor zowel op particulieren als op bedrijven & zorginstellingen. 

Seizoenskrat is niet zomaar een cadeau. Nee, we willen een sterk verhaal brengen waarbij we ook het gezicht achter de producten willen tonen en waarbij we ook onze sociale verantwoordelijkheid willen opnemen. Zo zullen we met de hand geschreven labels met de naam van de producenten aan de naamloze producten hangen en kan je op onze site ook het verhaal van verschillende krathelden lezen. Zo willen we er graag mee voor zorgen dat de consument de landbouw en ambachtelijke productie herontdekt. 

  • Facebook - grijze cirkel

"Kwaliteit begint bij liefde en ambacht"

DSCF2162 (2).JPG
  • Facebook - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel

SEIZOENSKRAT & AMBULANCE WENS

Seizoenskrat & Ambulance Wens vzw: Per verkochte cadeaukrat schenken wij 1 euro aan Ambulance Wens, een vzw die ongeneeslijk zieken helpt om hun laatste wens te vervullen.

 

Hun doel: Hen nog een keer laten genieten van de kleine dingen in het leven. Met volle teugen. De geladenheid van het nakende einde eventjes afschudden.

ONZE SEIZOENSKRAT GARANTIE

Ontwerp zonder titel (1).png

JE STEUNT EEN GOED DOEL

Ontwerp zonder titel (1).png

VERS

Ontwerp zonder titel (1).png

(H)EERLIJK

Ontwerp zonder titel (1).png

AMBACHTELIJK

Ontwerp zonder titel (1).png

LOKAAL

bottom of page