 David heeft zijn ervaring als herborist op gedaan bij Pure C van Sergio Herman.
In 2015 is David dan gestart met Herbas te Aalter. In 2018 is hij verhuist met zijn bedrijf naar de tuin van Hertog Jan te Zedelgem.
Herbas richt zich vooral tot de horeca en biedt hen verse kruiden, eetbare bloemen, thee en honing.
Daarnaast levert herbas ook advies aan chefs. |  Op de glooiende flanken van het Belgisch Heuvelland, tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, bevindt zich het wijndomein Entre-Deux-Monts.
Hier gaat de wijnbouwer Martin Bacquaert aan de slag. Op de hellingen, vlakbij de Noordzee, vormen eeuwenoude ijzerzandsteen en silex de basis voor de typische smaken van de witte en mousserende wijnen. Ze zorgen voor evenwichtige en elegante gastronomische wijnen. |  Door haar passie voor koken is de liefde voor de kroketjes ontstaan.
Vanessa koos niet voor het gemakkelijkste product, maar door het veel proberen en het behouden van de natuurlijke producten is ze tot een mooi resultaat gekomen en daar is Vanessa best fier op.
In haar kroketjes zitten geen bewaarmiddelen en het zijn allemaal verse, natuurlijke en kwaliteitsvolle producten. Dit kan je smaken en ook zien aan de structuur ervan! |
---|
 Hoeveslagerij Willem is bekend in Sint-Denijs en omstreken voor zijn (h)eerlijk hoevevlees.
Hun missie bestaat er in om hun klanten een veilig, kwaliteitsvol, met respect behandeld product af te leveren. |  Sedert jongs af aan is Sébastien gefascineerd door het bakkersleven. Werken met gist/desem, levende materie. Geef toe. Niets is beter dan de geur van vers gebakken brood. Op zijn 25ste koos hij volledig voor het bakkersleven en al snel stond hij in Zürich baguetten te bakken. Baguetten hebben zorg, tijd en veel liefde nodig. Elk op zijn beurt uniek en krokant. |  Op een vrijdagavond na een intensieve week op het werk, was Charlotte aan het bijpraten met vrienden in een bar. Ze was op zoek naar een alcoholvrij alternatief voor haar geliefde cocktails. Na het aan de barman te hebben gevraagd, werd er een veel te zoete drank geserveerd. Helemaal niet waar ze op hoopte. |
---|
 deDingen is een koffiebar, brunch- en ontbijtplek en verandert ‘s avonds in een fijne bruine kroeg. Sinds 2018 zijn ze voor veel mensen een tweede woonkamer geworden. Ze hebben een gezellige sfeer gecreëerd waar iedereen zijn ‘klein gelukske’ kan vinden in verfijnde koffie, een lekker ontbijt, een verfrissend drankje of een leuke babbel aan de toog. |  In de lente- en zomermaanden kan u bij de Freezebeeze terecht voor een ruim assortiment aan rood kleinfruit. Hun specialiteiten zijn aardbeien, kersen, frambozen, rode en blauwe bessen. |  Omsloten door de dorpskern aan de ene zijde en het glooiende weidelandschap met grazende koeien aan de andere kant, is op de Natuurhoeve reeds de vierde generatie aan de slag.
In 1990 zijn ze gestart met het zelf verwerken van hun melkproductie. Daarbij staat de natuurlijke smaak en de versheid van hun zuivel voorop. |
---|