top of page

HOE WERKT SEIZOENSKRAT

01

KIES JE FAVORIETE PAKKETTEN EN PRODUCTEN 

Kies in onze shop jouw favoriete producten of ga voor één van onze vooraf geselecteerde pakketten.

 

De pakketten en producten hebben we geselecteerd aan de hand van de eetgewoontes van de familie van Julie & Kim, de familie van Guillaume & Eva en de familie van Sarah, Niels & de Kids. Doe eens zot en combineer gerust !

De familie van Julie & Kim wordt gelukkig van (h)eerlijke seizoensgroenten en fruit, een gezond ontbijtje, plukbloemen, verse sapjes. Allezja, vooral Julie toch. Kim gaat heel af en toe graag eens naar de frituur ;). 

  De familie van Guillaume & Eva is een echte bourgondische familie. Ze houden van verse vis, vlees, zuivel, de enige echte baguette, een lekker biertje of een goeie wijn, escargots en ander bourgondisch lekkers. 

 De familie van Sarah & Niels houdt vooral van afwisseling en de meer avontuurlijke gerechten. Geef hen eens vlees, eens vis, eens veggie. Soms drinken ze mocktails (als ze BOB zijn), soms biertjes en cocktails. Met hen weet je het nooit! 

Onze kratten kunnen besteld worden voor 1 of meerdere personen. Je kan verschillende pakketten per keer bestellen. 

02

KIES HOE JE 'M WIL ONTVANGEN

Je kan kiezen voor thuislevering zaterdagvoormiddag regio Zuid-West-Vlaanderen of afhaling vrijdagavond in onze hoevewinkel te Sint-Denijs. (Wel steeds bestellen voor woensdag 12h). Voor thuislevering vragen wij een bijdrage 5.50 euro bij een bestelling onder de 75 euro. Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis thuis geleverd.

03

BETALING

Je kan veilig betalen met bancontact, credit card en via online overschijving.

04

GENIET

We werken enkel met de lokale boer(in), ambachtsman en ambachtsvrouw. Kwaliteit en versheid boven alles!

Geniet van je seizoenskrat!

bottom of page